Acte de signatura de l’Acord Comarcal per a la reactivació económica i l’ocupació

/, World/Acte de signatura de l’Acord Comarcal per a la reactivació económica i l’ocupació

Acte de signatura de l’Acord Comarcal per a la reactivació económica i l’ocupació

Aquest Acord és un compromís de cooperació entre tots els Ajuntaments, el Consell Comarcal del Montsià, empreses i comunitat educativa per treballar plegats en la dinamització econòmica i l’ocupació de qualitat.

Aquest Acord fruit del consens vol implantar un nou model de governança de les polítiques de desenvolupament local  a través de la participació ciutadana per a establir estratègies territorials que fomentin la millora de la qualitat de vida de la població local.

Carme Navarro, Presidenta de Consell Comarcal del Montsià ha subratllat “l’economia traspassa les fronteres dels municipis, per això és bàsic creure que junts som més forts que separats, és més intel·ligents veure’ns com aliats que com a competidors”.

A la jornada han participat representants del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Pacte de Territori Solsona – Cardona els quals han aportat la seva experiència en l’àmbit de la cooperació i el desenvolupament local.

També han participat els Alcaldes dels Ajuntaments de la comarca, empreses i comunitat educativa els quals han valorat el dia d’avui com una “jornada històrica, que obri una nova etapa per al territori, en la qual hem estat capaços de prioritzar objectius col·lectius per damunt dels interessos personals o ideològics”  

Han tancat l’acte dos joves representants de centre educatius de la comarca que han demanat als signants de l’Acord  “treballar conjuntament per al futur del territori posant l’accent en les persones”

Amposta, 16 de març de 2016    

By | 2018-01-24T10:37:54+00:00 març 17th, 2016|General, World|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines