Lliurament de diplomes del curs de soldadura especialitzada

//Lliurament de diplomes del curs de soldadura especialitzada

Lliurament de diplomes del curs de soldadura especialitzada

Aquesta acció ha estat executada per l’Ajuntament de La Sénia a través del projecte Montsià Acitu

En el marc de les accions de suport a les persones, concretament a les persones en situació de desocupació, que es van desenvolupar en el marc del projecte Montsià Actiu durant l’any 2016 cal destacar entre altres la formació en soldadura especialitzada que va executar l’Ajuntament de la Sénia a través d’un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal.

S’han format 12 persones, 9 de les quals han aconseguit el certificat d’aprofitament complet i la resta parcial.  Els alumnes han realitzat més de 300 hores de formació teòrica i pràctica que s’ha complementat en 80 hores de pràctiques no laborals en empreses.

L’acte de lliurament de diplomes s’ha celebrat a la seu de l’Ajuntament de la Sénia i ha comptat amb la presència de M. Carmen Navarro, President del Consell Comarcal, el Sr. Joan Moisés, Alcalde de l’Ajuntament de La Sénia i la Sra. Elena Tobiás, regidora de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament.

Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

By | 2018-01-24T10:37:49+00:00 febrer 24th, 2017|General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines