El Dispositiu d’inserció sociolaboral ACTIVA’T col·labora amb entitats socials per millorar l’ocupabilitat de les persones

/, General/El Dispositiu d’inserció sociolaboral ACTIVA’T col·labora amb entitats socials per millorar l’ocupabilitat de les persones

El Dispositiu d’inserció sociolaboral ACTIVA’T col·labora amb entitats socials per millorar l’ocupabilitat de les persones

Amb l’objectiu de cooperar amb totes aquelles entitats que vetllen per la millora de la situació social i laboral de les persones, aquest passat dimarts hem encetat la realització de tallers per tal de millorar les competències en la recerca de feina de les persones participants en entitats socials que operen a la comarca.

La iniciativa proposada per Càritas Interparroquial de Sant Carles de la Ràpita s’ha iniciat amb la realització d’un taller enfocat a treballar les habilitats per superar un procés de selecció.

En aquest taller s’han donat consells i s’ha reflexionat conjuntament sobre la importància de preparar adequadament l’entrevista de treball. S’han tractat diferents matèries relacionades amb l’aspecte personal, la comunicació verbal i no verbal, la reformulació positiva i diferents qüestions per ser ben valorats i valorades, tot encaminat a millorar la seguretat i les probabilitats d’èxit a l’hora de passar per un procés d’aquestes característiques.

By | 2018-01-24T10:37:48+00:00 maig 12th, 2017|Activa't, General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines