Visitem Barcelona Activa

/, General/Visitem Barcelona Activa

Visitem Barcelona Activa

Barcelona Activa és l’agència de desenvolupament econòmic i local de l’Ajuntament de Barcelona que té per objectiu impulsar la política econòmica i el desenvolupament local per promoure la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Barcelona a través del foment de l’ocupació, l’emprenedoria i el suport a les empreses.

El passat divendres l’equip tècnic de Montsià Actiu va realitzar una visita per conèixer de primera mà dos dels seus principals departaments. En primer lloc es va visitar l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) de la mà de Jesus Camas i Susana Vega, que acompanyen les empreses en diversos programes, serveis, i accions formatives que renoven trimestralment. Va ser un visita de gran interès, en un moment en què s’està definint el desplegament del dispositiu d’atenció empresarial al Montsià.

En segon lloc, vam visitar el Servei d’Orientació, Recerca de Feina i Millora Professional acompanyats per Glòria Rossell i Joana Sanz, i on l’equip tècnic del dispositiu d’inserció sociolaboral va intercanviar coneixements, per a compartir metodologies, continguts i recursos orientats a la millora del suport a les persones desocupades. Els 30 anys d’experiència de Barcelona Activa en matèria d’orientació i inserció laboral donen una perspectiva útil per veure cap on s’han d’encaminar els programes de recerca activa de feina.

Aquest intercanvi s’emmarca en la millora de la professionalització dels equips tècnics de l’Estratègia Montsià 2026.

By | 2018-01-24T10:37:48+00:00 juny 13th, 2017|Activa't, General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines