Taller empresa Saica Pack

/, General/Taller empresa Saica Pack

Taller empresa Saica Pack

El passat dimarts 13 de juny, l’equip d’inserció sociolaboral Activa’t de Montsià Actiu va acompanyar a 10 usuaris i usuàries del dispositiu a visitar les instal·lacions de l’empresa Saica Pack, a l’Aldea.

Durant la visita vam poder conèixer l’activitat del grup SAICA Pack que compta amb 45 plantes de producció distribuïts per set països: Espanya, Portugal, França, Itàlia, Regne Unit, Irlanda i Turquia.

A més, després d’equipar-mos amb tota la indumentària necessària que marca la normativa pertinent de seguretat i higiene per poder complir amb la gran exigència de la indústria alimentària, vam entrar a veure les instal·lacions de producció per veure els seus sistemes de treball i de producció.

Aquesta acció està emmarcada dintre del pla d’acció d’Activa’t com una mesura més per a la inserció laboral de les persones usuàries del dispositiu. L’objectiu dels tallers empresa és aproximar les persones usuàries a les empreses de diferents sectors que desenvolupen la seva activitat econòmica al territori, per tal que coneguin in situ com s’hi treballa, com es fan els processos de selecció dels diferents perfils professionals.

En aquests tallers s’intenta treballar diferents aspectes:

  • Que l’usuari vegi les funcions pròpies dels llocs de treball a l’empresa.
  • Que l’usuari conegui els requisits d’accés al lloc de treball (competències tècniques i de

base).

  • Que l’usuari conegui les competències transversals per desenvolupar el lloc de treball.
  • Conèixer les tècniques, eines i maquinària propis del lloc de treball.
  • Conèixer les principals causes d’inadaptació i baixes vinculades al lloc de treball.
  • Conèixer els canals i processos que l’empresa utilitza per a la selecció de personal.

Estem molt agraïts a l’equip de recursos humans de Saica per haver-nos acollit i explicat tot tant bé.

By | 2018-01-24T10:37:48+00:00 juny 19th, 2017|Activa't, General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines