Noves sessions de marketing digital per a les empreses

//Noves sessions de marketing digital per a les empreses

Noves sessions de marketing digital per a les empreses

Fer el salt al món digital i sobreviure és molt fàcil si saps com fer-ho. Des de fa anys apostem per uns serveis de qualitat on les empreses i les persones puguin fer el pas de digitalització en els seus projectes empresarials.  Avui dia el Màrqueting digital és un factor clau a tindre en compte i cal aproximar les eines i els recursos per a aprofitar-ho al màxim. Per això, i seguint amb els seminaris que es venen programant durant més de cinc anys, ara presentem 4 noves sessions, la primera amb Lucas Ainsa, més conegut com a @Calvoconbarba. Es realitza dijous 28 de setembre, al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports a la Sénia.

El 26 d’octubre parlarem sobre “Ciberseguretat” amb Armengol Torres  en un moment en què la tecnologia cada cop està més avançada i així evitar al màxim els ciberatacs als negocis. El 30 de novembre, Arcadi Mayor, parlarà sobre “Publicitat Online” i tancarà l’any Montserrat Peñarroya amb les novetats a internet, un clàssic anual que ens serveix per repassar i obrir un nou any.

Totes 4 sessions es realitzen a la Sénia, de les 16 i les 20 hores. Si tens interès en participar-hi, inscriu-te al formulari de la web actiu.montsia.cat/marqueting-digital/

En l’últim any, s’han realitzat sessions tan interessants com la ”Usabilitat, accessibilitat, experiència d’usuari i arquitectura de la informació”, per Daniel Torres, amb més de 18 anys d’experiència o el de “Google Analytics” impartit per Eduardo Sánchez, professor d’analítica.

By | 2018-01-24T10:37:48+00:00 setembre 27th, 2017|General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines