Internet Update: Quines seran les tendències i les novetats que depararà el món digital durant el 2018?

//Internet Update: Quines seran les tendències i les novetats que depararà el món digital durant el 2018?

Internet Update: Quines seran les tendències i les novetats que depararà el món digital durant el 2018?

Des de fa 5 anys, Montsià Actiu aposta per una formació continuada per a les persones autònomes o empreses que han començat, o volen començar, a fer el pas en el procés de la digitalització dels seus negocis. El màrqueting digital, es considera un factor clau perquè tots els negocis de la Comarca puguin ser més competitius. Fent el salt al món digital es pretén que puguin arribar a un públic molt més ampli i trobar nous clients potencials que d’una altra manera seria més difícil d’aconseguir.

El darrer seminari que s’ofereix aquest 2017,  es portarà a terme aquest divendres 15 de desembre al CINMS (Centre de Negocis de la Sénia) a l’Avinguda Indústria, 1 del Polígon Industrial Les Mataltes, entre les 16 i les 20 hores, on Montserrat Peñarroya, ens parlarà de les novetats i tendències que ens trobarem el 2018 en el marc del màrqueting digital. D’aquesta manera es pretén analitzar tots els canvis que es produeixen en el món digital i com afecten o afectaran en les estratègies de comunicació.

Montserrat Peñarroya, amb més de 25 anys de carrera professional en el sector del màrqueting, també és CEO de Quadrant Alfa i Directora de l’Institut Internacional per a la investigació de la societat de la informació i el coneixement (3isic).

Els interessats en assistir-hi, poden inscriure’s a l’apartat de l’agenda del web actiu.montsia.cat.

Montsià Actiu és un projecte de desenvolupament econòmic local impulsat en cooperació  pel Consell Comarcal del Montsià, els ajuntaments d’Amposta, Alcanar, Freginals, La Galera, la Sénia, Godall, Mas de Barberans, Masdenverge, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara i Ulldecona i l’EMD dels Muntells. El projecte rep el suport i el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el projecte “Treball a les 7 comarques”. L’objectiu del projecte és donar suport a la dinamització econòmica del Montsià per generar riquesa i llocs de treball mitjançant la potenciació dels recursos endògens i la cooperació pública i privada per millorar les condicions de vida de la població.

By | 2018-01-24T10:37:48+00:00 desembre 14th, 2017|General|0 Comments

About the Author:

Aneu a la barra d'eines